About Jent

about

Healthy fast food
restaurant and delivery

Jent | Healthy fast food
Binnenwatersloot 19

info@ilovejent.com

015 303 0303


Openingtijden:

dinsdag t/m zaterdag: 16:00 – 21:30 uur

maandag en zondag gesloten

 

 

 

En toen was daar Jent

Of je nou een fanatieke sporter bent, een werkende mens die in shape wil blijven of iemand met een gezonde lifestyle, het valt niet altijd mee om een healthy maaltijd te bereiden. Soms ben je na een lange, drukke dag gewoon te moe om boodschappen te doen. Laat staan dat je dan ook nog voor een verantwoord gerecht de keuken in duikt.

Tegen dat probleem liepen Jermaine en zijn vrouw een paar jaar geleden aan. Zij bestelden dan vaak een pizza, patatje of andere snacks. Lekker, maar als fervente sporters die goede voeding heel belangrijk vinden, wilden ze weleens iets gezonders. Alleen … dat was er bijna niet. Zo ontstond het idee van Jent.

Toen Jermaine en zijn vrouw hier met anderen over spraken, ontdekten zij dat ze niet de enigen waren met dit probleem. Dat was het moment om serieus onderzoek te gaan doen. Zo is na lange maanden van brainstormen met vrienden en familie in 2018 Jent ontstaan.

 

Good Natural Fast Food

Bij Jent is alles gebaseerd op gezond en lekker eten. Van zoete aardappel en bieten tot volkorenrijst en spinaziepasta. En van bloemkoolpizza tot heerlijke healthy pancakes. Trek in een gezond toetje? Ook daarvoor zit je goed bij Jent. Alles natuurlijk zonder toegevoegde suikers en slechte ingrediënten. Zelfs veganisten kunnen meerdere lekkere maaltijden bij ons bestellen.

 

Visie van Jent: alles voor een duurzame lifestyle

Jent wil bijdragen aan een betere wereld en zorgen dat mensen vaker gezonder eten. Daarom maken wij vooral gebruik van duurzame producten en bezorgen we met e-bikes in plaats van vervuilende scooters. Voedselverspilling gaan we tegen door samen te werken met partijen die zorgen dat voedselrestanten alsnog gegeten worden.

Jent kan mensen die nog niet gezond eten helpen met een lifestyleverandering. Hiervoor hebben wij diverse partners, onder wie voedingsdeskundigen en personal trainers, om je te helpen je doel te bereiken.

 

Volg Jent 

Wij zijn met hele leuke, toffe dingen bezig. Als je hiervan op de hoogte wil zijn, volg ons dan op Instagram of Facebook.

 We hopen je snel te zien!

 

 

 

...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!