feedback

How was your day at JENT?

Heerlijk gegeten

August 18, 2018

Teeug van vakantie, geen zin om te koken, online bij JENT terecht gekomen. Heerlijk gegeten, goeie keuze! Tip: het zou fijn zijn om bij de portie grootte het gewicht erbij te vermelden. Dat zegt (mij) meer dan de aanduiding s, m of l, want een medium portie was voor mij te veel. Het voorkomt wellicht ook onnodig weggooien van voedsel.

Lianne

Heerlijke pasta

August 17, 2018

Vandaag voor t eerst wat afgehaald! Wat n keuze zeg! M’n pasta smaakte zalig. Enige wat ik mis is de vermelding van voedingswaarde bij de gerechten! Dat zou de keuze voor de grootte vd maaltijd voor mij n stuk makkelijker maken!

Marc

Lekker eten !!!

August 15, 2018

Zo net mijn eerste bestelling in de winkel gedaan en alles op ! Een Moraccan chicken met rijst, nou die was heerlijk, goed op smaak, ruim voldoende aan een medium gehad. Werd snel klaar gemaakt en de zaak ziet er schitterend uit. Ik zag een zeer uitgebreide kaart, dat lijkt me moeilijk kwalitatief vol te houden maar zo te zien hebben jullie goed over alles nagedacht, ik kreeg 3 zoutjes (niet nodig, ik zou zeggen 1 zout en 1 peper d’r bij is perfect) ook plastic bestek er bij gekregen. Ik zou vragen of klanten dat willen want dat is zonde als ik het weggooi want ik heb zelf bestek. Kortom heerlijk gegeten goed geholpen in een mooie zaak. Groeten van 1 van jullie buren !

Bjornd

Lekker en een aantrekkelijke kaart

August 3, 2018

Vanmiddag op de terrasboot een echt lekkere vega indian wrap gegeten. Heel lekker! Mijn dochter had een heerlijke smoothie van passievrucht, mango en kokos. De boot is niet echt gezellig om te zitten. Wat kaal en kli vind ik. Het is er ook self-service al wilde de dame binnen het ook wel komen brengen. Ik werd prettig geholpen door deze dame. Binnen is het onaangenaam lawaaierig met harde muziek en machines die hun werk moeten doen in de open keuken. Naast de voordeur rokend personeel vind ik zelf wat onaantrekkelijk. De entourage is al met al erg matig. Het eten lijkt me prima op basis van 2 x proeven. Ik ben benieuwd welke ingrediënten echt duurzaam (biologisch) zijn en of de soya producten ook van de te vermijden genetisch gemanipuleerde planten komen.

LJB

echt heerlijk

July 30, 2018

Ik ben zo blij met jullie concept. Nu kan ik eindelijk gezond maar allerbelangrijkste heel smaakvol en eten.

Jennifer

Ingrediënten en calorien

July 11, 2018

Beste Jent, Dank je wel voor de heerlijke maaltijden. Daar valt niet over te discussiëren. Ik vind het wel jammer dat niet duidelijk is wat je eet en hoeveel calorien je eet. Jullie willen dat mensen zich nog bewuster met eten bezig gaan houden. Dan is het belangrijk om alle ingrediënten te vermelden en de calorien. De ingrediënten van onderstaand zijn niet bekend. Wraps Pancakes Pizza’s Hoeveel % is bieten en bloemkool? Hoeveel % is meel? Spinazie pasta Hoeveel % is bieten en bloemkool? Hoeveel is meel? Cakes Smoothies De Sally cakes bevatten bijvoorbeeld geen toegevoegde suikers maar er staat niet vermeld waarmee ze dan wel gezoet zijn en wat de ingrediënten zijn. Ook producten zonder toegevoegde suikers kunnen calorie bommen zijn door onder andere natuurlijke suikers. Komen de cakes, wraps en pizza’s van Sally’s cake uit Rotterdam? Healthy pancakes en natuurlijke fruit ijsjes. Zonder te weten wat de ingrediënten zijn en hoeveel calorien het voedsel bevat is voor de klant niet te bepalen of het healthy. is Wat voor de een healthy is, is voor de ander niet healthy. Naast gezondheid en eerlijk eten is ook duurzaamheid één van de focuspunten. Zo zijn de verpakkingen gemaakt van duurzaam materiaal en bezorgen wij alleen met e-bikes. Wat verstaan jullie onder eerlijk eten? Zijn de ingrediënten ook biologisch? Jullie hoeven deze review niet te plaatsen hoor. Hopelijk denken jullie er wel over na. Groet, Lara

Lara Dingemans

#ilovejent #ikbenfan

July 8, 2018

wat een heerlijke gerechten. top van smaak. super service.

Stefan van Zuylen

...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!