franchise

Start je eigen Jent!

Gezond en vegan eten was nog nooit zo populair als nu. Dat biedt kansen voor nieuwe ondernemers. Misschien ook voor jou!

Jent zorgt ervoor dat mensen gezonder gaan eten en draagt zo een steentje bij aan een betere wereld. Op onze uitgebreide kaart vinden klanten altijd iets van hun keuze, waardoor ze bij Jent terugkomen. Denk aan spinaziepasta, bloemkool- en bietenpizza, volkorenrijst, frietjes van zoete aardappel, salades, wraps en smoothiebowls. In elke categorie hebben wij minstens ook een vegan-gerecht. Speciale aandacht verdienen onze gezonde toetjes, zoals zelfgemaakte cakes zonder toegevoegde suikers, heerlijke healthy pancakes en natuurlijke fruitijsjes. De gerechten van Jent zijn ideaal voor de sporter, de huismoeder of -vader die in shape wil blijven en de werkende mens die een snelle, maar gezonde maaltijd wil.

Maar Jent is meer dan gezond eten. Ook in duurzaamheid zijn we sterk. Zo zijn al onze verpakkingen van duurzame materialen, bezorgen wij alleen met e-bikes en doen wij niet aan voedselverspilling. Wij geloven in ons concept en blijven constant in ontwikkeling. Feedback van klanten vinden we heel belangrijk om Jent te kunnen blijven verbeteren.

De franchise formule van Jent

Enthousiast geworden? Help ons dan groeien en begin je eigen Jent-vestiging! Onze franchiseformule biedt je geweldige kansen. Als franchise ondernemer kun je vertrouwen op onze uitvoerige begeleiding voor, tijdens en na de opening van je eigen restaurant. Bovendien regelen wij alles voor je wat betreft inkoop, de samenstelling van de gerechten en de marketing. Het enige wat jij hoeft te doen, is ondernemen!

Dit maakt jou geschikt als franchisenemer

Als Jent-franchiseondernemer ben je enthousiast, slim en heb je een ondernemersmentaliteit. Je bent bereid om hard te werken in jouw eigen restaurant. Je ziet het nut ervan in om Jent te promoten in jouw stad en luistert goed naar de mening van de klanten. Daarnaast heb horecaervaring.

Het restaurant

De locatie bepaalt voor een groot deel het succes van jouw Jent-restaurant. Belangrijke punten voor een locatie zijn het aantal inwoners van de gemeente en de buurt: zijn er andere restaurants, winkels, kantoren, een school of een universiteit? Wij gaan samen met jou op zoek naar de geschikte plek.

Wil je meegroeien en helpen bouwen aan JENT? Stuur dan een mail naar franchise@ilovejent.com of gebruik het formulier hiernaast. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

...
Back

Your cart

0

No products in the cart.

Total
0.00
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!